Skovsnogen

Forresten…her kommer det enda noen skulpturbilder, selv om jeg sa at det var slutt. Midt inne i en dansk skog ligger “Skovsnogen”. Enda en av skulpturparkene jeg gjerne ville se.
Jeg lar bildene tale for seg selv. Her er bare et bittelite utvalg av alt vi så…
Kanskje dette er “snogen”, eller slangen som vi kom til at det måtte bety. Denne gule slangen kunne man krype inn i men nå drev de og restaurerte den…


En egen Kirkegård for skulpturer var der også…De fleste som har barn har nok strøket et stort antall med plastperlefigurer som ungene har laget… Her har noen laget “teppe” av dem..

Midt inne i skogen fant mannen min en skulptur som uttrykket akkurat det han mente… Tror dette var den største skulpturen i denne parken.
Og til slutt…på parkeringsplassen var denne…

Jeg skjønner om du sier “stakkars mann” om mannen min nå altså. Men den siste parken, (som var parken i Blokhus som jeg viste deg tidligere i dag) der ble også han betatt. Kanskje jeg har omvendt ham litt?
Det blir nok ikke flere skulpturparker på oss med det første nå. I sommerferien lover jeg (eller kanskje ikke) å ikke se på en eneste skulptur. Da skal vi se på andre ting, forhåpentligvis masse vakker natur 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg