Så kom regnet… og litt blomster

For noen fantastisk flotte dager vi har hatt den siste uken! Kanskje lenger også, men jeg kom hjem fra utlandet for en uke siden og har hatt fint vær siden da.

Jobben og hverdagen har startet igjen, og til og med i dag har det vært veldig varmt for de små på jobben. Når de fikk svetteperler på nesen da var det bare å finne frem en balje med vann, noen lekefisker og pingviner som kunne bade… Små barn og vann er som skapt for hverandre!

Selv om dagen var flott og varm, så endret ikke været seg før nå i ettermiddag. Plutselig kom regnet, og det ser ut som det skal ta igjen for tørre dager den siste tiden.

Når jeg kom hjem fra jobb kunne jeg sitte her i solen og nyte litt tid før jeg gikk igang med middagen. Men etter middag….ja da kom regnet som du ser.

Det er så mye regn at mye av “utsikten” forsvinner.

For bare en uke siden var jeg hos svigermor og nøt blomsterprakten som er hos henne. Hun har virkelig “grønne fingre”. Bare se:

En plen som er full av små fioler…

Nydelige stokkroser foran terrassen

Det bugner av nydelige blomster

Humler og bier surrer rundt. Tror de har funnet en skikkelig oase her…

Som du ser er det mye rosa, lilla og hvite blomster. De passer så fint sammen og det er veldig koselig å gå rundt i hagen og se på alle skjønnhetene. Ikke alle blomstene er plantet, eller kanskje den er det for lenge siden –  naturen sprer sine egne fargeklatter utover – som denne gule som jeg fant bak huset hennes.

Naturen setter nok pris på litt regn, men må vi få så mye på en gang? Heldigvis ser det ut til at vi får flere fine dager etterhvert 🙂

6 kommentarer
  1. Jeg var nesten glad da jeg frøs litt på vei til butikken i dag 😀 Det blir for voldsomt for meg med den varmen, Men fra 31 til 14 grader bare i løpet av noen timer var litt rart det også 😀

   1. Det er deilig når luften blir litt friskere og det føles lettere å puste, men det trenger ikke å bli halvert temperatur. Noen og 20 grader hadde vært fint. Når det plutselig kommer sånne veldige temperaturendringer er det nesten litt uvirkelig 🙂

  2. Oi de regndråpene var ikke akkurat små hahahaha Så mye fine blomster du har 🙂 Vi var ute en tur i dag i sommertøy og holdt på å fryse ihjæl kjentes det som, men i morgen blir det varmere igjen 🙂 Ha en good kveld <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg