Hel*#%.. bybane!

NB! Dette er et klageinnlegg!!

Bybanen er (sikkert) en fin måte å komme seg fra A til B på når den er i rute og alt er som det skal. Selv om du ikke kommer deg rundt i hele Bergen, eller til alle bydeler så sies det at bybanen er et vellykket tilbud. Heldigvis har jeg gangavstand til jobben, så jeg slipper å ta stilling til bybanen. De gangene jeg har hatt behov for å ta den, så har det i de fleste tilfellene gått greit.

I dag har mannen i huset reist utenlands, og jeg tenkte at jeg kjører ham til bybanen i stede for at han tok bilen med seg. Jeg skulle på fjelltur med en turgjeng, og det lot seg fint kombinere med en svipptur for å “avlevere” mannen. Som sagt så gjort. Mannen kom seg til bybanen og jeg parkerte og var klar for fjelltur. Da ringte telefonen, og en lettere småstresset mann sa jeg måtte komme å hente ham og kjøre ham til flyplassen fordi bybanen sto pga strømmangel på den delen av sporet som gikk til flyplassen. Jeg var bare kommet meg ut av bilen, hadde sagt “Hei” til turgjengen, og så var det “hadet” med en gang. Jeg kom meg ned igjen til bybanestoppet, fikk kjørt mannen til flyplassen og knurret litt for meg selv. Ikke over mannen så klart, men over bybanen. (Flybussen går ikke forbi på denne veien hvor bybanen går lenger, så den var ikke alternativ. Taxi hadde tett lenger tid enn at jeg kom tilbake).

I stede for fjelltur ble det gulvvask her hjemme – så aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Men det er irriterende at det ble sånn, for været er fint og tørt i dag og turen med gjengen hadde jeg sett frem til. Men, men – det kommer flere muligheter.

Men om du spør meg om bybanen så vil jeg si at det sikkert er ok, men du må ha god tid.

Sånn, nå skal jeg ikke sutre mer 🙂 Ønsker deg en fin kveld.

7 kommentarer
  1. Av og til trenger vi å få ut litt gruff….så jeg skjønner deg godt. Fint tilbud med bybane, tog og buss og alt det der. Men det fungerer ikke optimalt, og man kan dermed ikke stole 100% på disse tingene. Veldig leit at det er sånn.
   Vi har ikke bybane her hvor jeg bor, men ett eller annet kommer sikkert i fremtiden.
   Godt du fikk tatt gulvvasken da, så har du det gjort 🙂

   1. Jeg ble litt irritert i dag kan man si, og stort sett så klager jeg ikke på så mye.
    Hadde bybanen gått sånn nesten over alt, så hadde det vært supert. Det neste byggetrinnet er påbegynt og jeg håper jo at dette med tiden blir et velfungerende tilbud for de fleste. Men buss fungerer godt nok for meg om den hadde gått litt oftere. Det blir nok mye bilkjøring om jeg skal noe utenom jobben.
    Godt å få unna gulvvask midt i uken, nå lukter det i alle fall rent 🙂

  2. Usj så kjedelig. Og skikkelig stress for han som skulle med flyet. Jeg ønsker meg bybane ut til oss, selv om bussene går ofte og jeg er fornøyd med kollektivtilbudet 🙂 Det var jo en nydelig dag å gå glipp av, så forstår frustrasjonen

  3. Så dumt når man planlegger noe og det ikke blir som du vil! Men sånn er det. Jeg var i mine barndomstrakter i går og det var så finfin med masse farger. Men det regnet hele dagen!!! Det ble ingen tur på meg heller. Dagen ble fin likevel. Jeg traff søsknene mine, vi spise vafler hos mamsen og skravla gikk. Utenfor lyste lønn og ask i friske farger og trostene hang i rognebærene og spiste. I dag er været fint her hjemme, men da er det jo ikke fridag! Men vi får nok en solskinndag med tur siden. Herlig at du fikk vasket gulvene da, det burde jeg gjøre også. Klem 🙂

  4. Bybanen blir vel som t-banen her i Oslo på en måte, og på den er det signalfeil og strømstans om hverandre så de problemene kjenner jeg godt til. Allikevel kjedelig når det skjer, og det er som regel når kan har tider å passe 🤔 Godt mannen hadde deg å ty til denne gangen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg