En litt forkortet fjelltur

Snakk om å være heldig med været i helgen! Torsdag ettermiddag etter jobb “suste” vi av gårde på en ny bobiltur. Denne gangen gikk turen til Østerbø camping på toppen av Aurlandsdalen. (Det har vært flere turer i den siste tiden, og dagene går utrolig fort, men nå er det på tide å få blogget litt igjen).

Planen har lenge vært å gå ned denne dalen, men etter å ha snakket litt med dem på turisthytten fant jeg ut at jeg burde stå over. To timer i bratt nedoverbakke etter flere timer på tur er ikke noe for mine knær. Selv om jeg hadde veldig lyst. Fornuften seiret! Vi var 9 personer som dro sammen denne helgen, og 6 av dem gikk turen ned. Mannen og jeg gikk heller en tur oppover Langedalen. Ikke mer enn 225 høydemeter opp fra der vi var (til 1050moh ca) men for mine knær var det nok. Jeg fikk problem etter en time på nedstigningen, men da var vi nesten i “mål” så da gikk det greit likevel.

Her har vi gått oppover et godt stykke og vi ser campingen midt i bildet. Herfra begynte vi å gå lenger innover i dalen. Fantastisk flott tur i nydelig vær. Flott utsikt, godt selskap i verdens beste mann, nydelig natur, perfekt vær…kunne ikke fått det bedre!

Nede ved fjellstuen sto dette nydelige huset… (Elskovs stabbur sto det på døren)

Etter turen på lørdag spiste vi middag på turisthytten.

Deilig tre-retters middag. Gulrotsuppe, viltgryte og fruktgrøt med rabarbra. Det smakte helt fantastisk etter en hel dag ute i det fine været.

Når vi kom var det bare vi to bobilene som kom sammen. De andre bodde i hytte. Men i løpet av helgen kom det to bobiler og et telt også. Vi hadde med andre ord veldig god plass.

14 kommentarer
  1. Aurlandsdalen var nydelig. VI lå på Østerbø hyttene. Eller inne der da. Jeg synes det var en nydelig tur, mye flott å se. Vi gikk nedover der. Det er det vondeste jeg har vært med på! Menisken. Jeg var nesten død i knærne siste 3 timene… Mest lyst å legge meg ned å krabbe… Verste jeg har vært med på fysisk, men vakkert ja 😀 Lurt du ikke gjorde det 🙂 klem <3

   1. Jeg hadde SÅ lyst å gå ned, men fornuften sa at jeg ikke burde. Jeg hadde ikke kommet meg ned med de knærne, så det var det mest fornuftige jeg gjorde når jeg gikk en annen tur der i stede. Det var utrolig flott der oppe, og jeg håper jeg kan klare turen en dag… Været var jo helt fantastisk, men litt fjelltur ble det da. Klem <3

  2. Så koselig og det stabburet hadde j et spesielt navn hahaha Nydelig det er der. Det er så digg med camping og dere har jo bobil må jo være enda mer digg 🙂 <3 God klæm 🙂

  3. Nydelig sted og flott servering etter tur og mange fine bilder. Har aldri vært på de traktene 😀 Det stabburet må ha overlevd noen hyrdestunder, om det har hatt en sånn funksjon fra det bel bygd 😀

  4. Ser jo så flott ut der! og lurt fornuften seiret…..Hadde blitt en mindre koselig tur om du ble helt ødelagt etterpå….Men kjenner den følelsen…når kroppen setter en stopper….ikke gøy! Flotte bilder!

  5. Vurderer seriøst å ta meg en tur til Aurlandsdalen i sommer eller til høsten. Er et sted jeg har ville besøke lenge, ser så flott ut. Og blir ikke mindre fristet av bildene du poster.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg