Jeg har “sovet” i hele høst….

Heisann.

Lenge siden sist! Jeg er her, men har nok vært veldig fraværende i mange måneder. Jeg fikk meg et lite “spark bak” tidligere i dag, og tenkte at et livstegn er på sin plass. Jeg leser fortsatt mange av bloggene til andre, men har vært dårlig til å legge igjen et avtrykk. Og egen blogg har blitt skikkelig nedprioritert. Jeg har ikke tatt et bilde siden ferien i høst, for det har liksom vært mørkt ute både før og etter jobb, og i helgene har jeg helt glemt å tenke blogg.

Her kan du se noen av bildene jeg tok tidlig i høst – som begynner å bli veldig lenge siden. (Det skulle liksom bli et blogginnlegg fra byen min – men så langt kom jeg aldri). Dette er veggmaleri i byen.

Klosteret er et sted det alltid er koselig å gå tur i byen. Liker at husene ikke har samme farge.

Sent i høst var vi en uke på Gran Canaria også, deilig med litt sol når det er begynt å bli mørkt og kaldt her hjemme.

Jeg synes Puerto de Mogan er en koselig by å besøke, kanskje spesielt på grunn av blomstene og de fargerike detaljene på husene.

Det er så deilig å ligge i solen og se opp på palmene mot en blå himmel…

Ellers fikk jeg prøvd meg på glassblåsing i høst – med god hjelp. Hele personalet på jobben var her. Resultatet er jeg stolt av, for ingen har en så fin og usymetrisk skål som meg! (ler…) Jeg har laget den selv, og elsker den! Liten og søt.

Den passer fint til småsnop 🙂

Ellers så tok “prosjekt soverom” mye tid i høst. Ikke fordi vi gjorde så mye, men fordi det tok tid å få snekker og maler til å komme nesten samtidig. Det sparte oss for veldig mye arbeid, for hadde vi skulle gjort dette selv etter jobb så hadde vi nok holdt på enda…

Vi har bygget om litt. Byttet soverom og laget tv-rom av vårt gamle soverom. Ungene flyttet ut for over to år siden, og dette har vært planlagt ganske lenge. Bak veggen her er det en bod, og nå ville vi ha “walk-in-garderobe”, og da var det greit å få tak i en snekker som kunne komme å skjære hull i veggen.

Vi ble veldig fornøyd med resultatet. Alle furudørene nede er også byttet ut, for nå må jeg si at de har stått til “langt opp i halsen” på meg. OG det er bedre å skifte dører enn å male når det ikke er drømmejobben akkurat.

Her er speildøren inn til garderoben på plass. Fordi rommet er i underetasjen, og det ikke er varmekabler på gulvet så valgte vi vegg-til-vegg teppe.

Oppå hodegjerdet sitter to bamser som barna gav oss i gave for over 20 år siden. De hører liksom bare til her… (selv om denne sengen ikke er så gammel, så har bamsene hele tiden vært med)

Når jeg sa over at jeg ikke har tatt bilder siden i høst, så stemmer det ikke helt. Har brukt mobilen mye, men jeg klarer ikke å flytte bildene over til pc’n…. Jeg har nok lagringsplass, men pc’n vil liksom ikke vedkjenne seg mobilbildene… Tror det er på tide å søke ekspertråd. Heldigvis er sønnen en datamann som har greie på sånt. Får invitere ham på middag og si litt tilfeldig at jeg trenger hjelp…

Takk for at du stakk innom. Jeg skal prøve å ikke la det gå så lenge til jeg “slår på lyset i blogg-leiligheten” igjen. 🙂