Lykkepakke :-)

På vei hjem fra jobb i dag stoppet jeg innom postkassen som vanlig. Ikke ofte det er noe i den etter at vi sa “Nei takk til reklame”. Men i dag – i dag var der en spennende pakkelapp. Ja, jeg visste jo hva det var med en gang jeg så avsenderen – men likevel. Pakke i posten er nå alltid gøy å få. Jeg snudde bilen og kjørte til butikken med Post i.

En STOR pakke, mye større enn jeg forventet. Men så er innholdet dyrebart og trenger god emballasje.

Kan du gjette hva som var inni?

Lykkepakke inneholder noe man blir glad i eller glad for. Og jeg ble glad i Krusedullene til Lady August første gang jeg så dem. Og nå har hun laget frokostsett med herlige tegninger på. Jeg måtte bare ha noen sånne! Og i dag kom de altså i posten. Er de ikke fine?!

Lady August kaller dem frokostsett, men jeg tror de virker like godt til både frokost, lunsj og kveldsmat! Det er nesten så jeg tror jeg må spise middag på dem i dag, bare fordi det er neste måltid 🙂 I kveld blir det te og den smaker nok ekstra godt i min nye favorittkopp!

Er du en heldig innehaver av noe fra den fantastiske kunstneren Lady August?

Så kom regnet… og litt blomster

For noen fantastisk flotte dager vi har hatt den siste uken! Kanskje lenger også, men jeg kom hjem fra utlandet for en uke siden og har hatt fint vær siden da.

Jobben og hverdagen har startet igjen, og til og med i dag har det vært veldig varmt for de små på jobben. Når de fikk svetteperler på nesen da var det bare å finne frem en balje med vann, noen lekefisker og pingviner som kunne bade… Små barn og vann er som skapt for hverandre!

Selv om dagen var flott og varm, så endret ikke været seg før nå i ettermiddag. Plutselig kom regnet, og det ser ut som det skal ta igjen for tørre dager den siste tiden.

Når jeg kom hjem fra jobb kunne jeg sitte her i solen og nyte litt tid før jeg gikk igang med middagen. Men etter middag….ja da kom regnet som du ser.

Det er så mye regn at mye av “utsikten” forsvinner.

For bare en uke siden var jeg hos svigermor og nøt blomsterprakten som er hos henne. Hun har virkelig “grønne fingre”. Bare se:

En plen som er full av små fioler…

Nydelige stokkroser foran terrassen

Det bugner av nydelige blomster

Humler og bier surrer rundt. Tror de har funnet en skikkelig oase her…

Som du ser er det mye rosa, lilla og hvite blomster. De passer så fint sammen og det er veldig koselig å gå rundt i hagen og se på alle skjønnhetene. Ikke alle blomstene er plantet, eller kanskje den er det for lenge siden –  naturen sprer sine egne fargeklatter utover – som denne gule som jeg fant bak huset hennes.

Naturen setter nok pris på litt regn, men må vi få så mye på en gang? Heldigvis ser det ut til at vi får flere fine dager etterhvert 🙂

Jeg er imponert!

Brande leverer igjen! Jeg var her for to år siden og jeg bare måtte komme igjen. Årets Street Art Festival 2019 i Brande var i slutten av juni. Jeg gledet meg veldig til å se årets resultat og jeg ble ikke skuffet! Synes disse maleriene er helt fantastisk! Så skal du innom Danmark og midt Jylland i nærmeste fremtid er dette verdt å få med seg. Men du kan selvsagt få se noen av maleriene her også 🙂

 Alt er malt rett på flat bakke eller parkeringsplass. Over har mannen satt seg ned i en 3D stol og du synes vel det ser ekte ut? Han sitter jo egentlig bare rett på bakken Noen fantastiske veggmalerier er det også her 🙂

Fantastisk, ikke sant?

 

Jeg er så stolt!

Ser du den smale «streken» på bildet over? Det er altså en hengebro! Laget på tibetansk vis. Den er 402 meter lang og ca 100 meter over bakken.

Jeg har høydeskrekk! Har aldri gått over glassbroen inne på kjøpesenteret Galleriet engang (lurer på om den er dere enda?) Så er det rart jeg er stolt etter å ha gått her?! Jeg var nok temmelig stiv i blikket, og så mest rett frem. Men jeg måtte se ned av og til… og det var langt ned! Etter å ha gått den ene veien var jeg så full av adrenalin at jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Vi måtte jo tilbake igjen også – og jeg kom over.

Her kommer litt flere bilder fra turen.

En veldig stolt og fornøyd frue som har gått 402 meter over hengebroen. Bare tilbaketuren gjenstår…

 Her er utsikt fra broen og ned til campingen i byen Reutte hvor vi bodde.  Jeg turde nesten ikke å se ned, men tøffet meg på tilbakeveien. Måtte jo ha et bilde men det er det mannen som måtte ta. Jeg holdt meg fast med en hånd. 

Bevis for at broen er en Guinness World Record. Og her har jeg gått!! Johoo 🙂

Nesten som i Texas…

Når det gjelder blomstene som vokser her på campingen (litt øst for Venezia) og utenfor forøverig, så er det nesten så jeg tror jeg er tilbake i Texas. Til Houston hvor jeg bodde et år fra sommeren 2013 – 2014. Overalt blomstrer Oleander i ulike rosafarger. Hibiscus eller Hawaiiroser blomstrer flittig – og mange andre. Og vannliljer så klart! Akkurat som i Houston. Tenkte derfor å vise deg noen av de vakre blomstene.

Vi nyter late dager…

Ferie er herlig, det er det ingen tvil om.  Vi er nå kommet til femte dag her i Italia, og jeg har tatt feriens første bad!  Deilig! Værgudene er ikke helt på lag med oss, men vi klager ikke. Vi har hatt en dag med knallsol… men da blåste det sånn at vi ikke kunne gå på stranden.

  1. Utsikten fra restauranten er det ingen ting å si på.
  2. Om morgenen er det deilig å gå seg en tur langs stranden – før folk våkner og fyller den med badedyr, solstoler, strandleker og alt annet som trengs.
  3. Vi har fortsatt noen fine dager igjen før vi snur nesen nordover igjen

Italia i regn, lyn og torden

Ferien har startet og vi har kommer til Italia. Her blir vi en uke. Akkurat nå føler jeg meg veldig hjemme for det regner godt ute. Det har lynt og tordnet i ca 1,5 timer og det et utrolig fascinerende.

Vi gikk en tur på stranden før lyn og torden satte inn. Og nå regner det. Snakk om velkomst til en Bergenser!

Håper på litt bedre vær kommende uke enn i kveld – for regn får jeg nok av hjemme. Ønsker alle en god sommerferie 🙂