Lilla og grønt

   Jeg har gått “glipp av” en farge i Natheless sin fargeutfordring. Dvs jeg henger etter litt, for det har vært litt lite tid til blogg etter jobb de siste dagene. Men jeg kommer fykende etter og tar både den lilla og den grønne fargen nå i kveld. Jeg finner ikke mye lilla her hjemme – bortsett fra noen halvbrente adventslys og en lilla bordløper som ligger blant juledukene. Men  jeg husker en lilla farge som jeg synes var stilig like før jul. Vi var på hotellweekend med gode venner, og på hotellet var det mye lilla...

  

Ulike lilla og fiolett farger. Litt stilig å få nye impulser til fargevalg, for etterhvert skal vi pusse opp litt her hjemme.

Så var det grønt da… Jeg har ikke tatt så mange grønne bilder i det siste heller – bortsett fra de to parene med grønne sokker jeg har strikket. Et tredje par er forresten på pinnene nå…

Så kom jeg til å tenke på sykkelstativene i Haugesund. Det var her jeg så dem første gangen, og har senere sett dem andre steder også. Jeg fikk sansen for disse. Og grønne var de der de sto rundt i byen. 

Neste fargeutfordring skal jeg prøve å få tatt et nytt bilde til, for nå tror jeg at jeg har litt mer tid fremover 🙂

Magisk himmel

Jeg tror aldri jeg blir lei av å se på solnedganger (og det har blitt flere av dem enn av soloppganger). De to siste dagene har vi hatt fantastisk vær; tørt, litt kaldt, sol og blå himmel. Og i går – midt i middagslagingen – måtte jeg ut og forevige fargene på himmelen.

Fargene endrer seg alt etter hvor mye jeg zoomer, men uansett er det verdt å nyte. Og solen er sterk å se på selv like før den forsvinner.

Det er så mange nyanser i fargene, jammen er vi heldig som får oppleve sånne solnedganger.

Tenk at blå himmel med litt skyer kan bli så fantastisk i det solen forsvinner…vet ikke hva som er finest jeg. Fantastisk på hver sin måte.

Ønsker alle en superfin helg – tror de melder ganske fint vær i hele landet! 🙂