Et sommerhus i Sverige…

Årets sommerferie er over, og jeg kan nesten ikke skjønne at tre uker kan gå så fort… Vi kom hjem seint i går kveld etter 22 dager “på veien”. Ja vi kjørte ikke rundt hele tiden, vi hadde late dager i både Kroatia og Italia, men det har blitt noen mil og timer i bilen. 4757 km..hvor mange timer det ble har jeg ikke tenkt å regne på 🙂

Vi avsluttet turen med et besøk hos en svigerinne og svoger som har kjøpt seg et sommerhus i Sverige. For når vi først var på de kanter (nesten) så måtte vi jo stikke innom. En herlig perle av et sted, stille og rolig og akkurat hva eierne var på jakt etter.


Sol og fint vær var det også så da måtte jeg jo ta et skyggebilde ved siden av bilen vår. Vi ble tatt med på en tur rundt i området, og jeg fant så klart mange fine fotomotiv.


En herlig strand bare en liten spasertur unna…


Massevis av flotte geitrams langs bilveien….


Denne hytten lengter etter at eierne skal ta den i bruk igjen. Inngangspartiet har grodd nesten igjen….


Det var mange rødmalte uthus og hytter her, og koselig med hjerte på døren…


Kanskje det var en utedo her i “gamle dager?” Jeg fikk litt følelsen av å være i “Emil-land” eller Katthult når vi gikk rundt i området.


En benk utenfor døren…tenker det har satt mange her og kost seg i solskinnet…


Det var så mange flotte blomster i ulike farger rundt i området. Sånt blir jeg glad av 🙂 Det var blåklokker, prestekrager, tiriltunge, rødkløver og mange, mange flere som vokste i grøftekantene.


En utydelig lupin, men det var begynt å bli litt mørkt på turen. De fleste lupinene var avblomstret…men denne ene var blå og fin og fikk meg til å tenke tilbake på tiden i Texas. For Bluebonnet er en mindre utgave av vår lupin og Texas’ nasjonalblomst. Og jeg synes den er fantastisk.

Nå skal jeg sortere litt tanker og bilder, så kommer det nok et lite reiseinnlegg fra turen også. I morgen er det jobb igjen – et nytt barnehageår hvor vi skal ta imot nye smårollinger og deres foreldre. Det er alltid spennende å starte opp, se hvordan barnegruppen blir og følge utviklingen til de små barna.

Ønsker deg en finfin uke – og sommeren er slett ikke over selv om ferien er det. For som vanlig går jeg og drømmer om en lang og fin seinsommer 🙂