På jakt etter et tre…

Hvor gal går det an å bli egentlig? Jeg måtte i alle fall spørre meg frem flere ganger før vi fant TREET. Ja, for det var selvfølgelig ikke et hvilket som helst jeg var på jakt etter, men Danmarks største tre! Og siden det var jeg som ville finne dette treet, så var det meg som måtte rundt å spørre mange hyggelige dansker om hjelp 🙂 Det var tydeligvis ikke så lett å forklare den eksakte veien, for en sa en ting, en annen sa en annen ting. Vi holdt i hvert fall på å gi opp etter at vi hadde kjørt gjennom store deler av Corselitze skogen, og bare hadde funnet Corselitze haven. Den var så flott at jeg egentlig var fornøyd med den som et alternativ til det gamle treet.


Så mange flotte roser og flotte bed med andre blomster.


Denne “haven” stengte like etter at vi kom, så vi løp gjennom nesten – på jakt etter den store eiken (som altså ikke var her heller), og med noen fotostopp. På hjemveien var det et sted til vi ville sjekke – en rasteplass. Og her fant vi skilt som fortalte at vi var på rett vei. Vi måtte bare gå inn i skogen og gå ca 100 meter på “Røverstien” så ville vi finne det. Og vi fant!


Valdemar eiken. Den antas å være ca 600 år. Den har en diameter på ca 3 meter og en omkrets på ca 10 meter! Det skal mange til for å holde rundt denne.


Siden eiken står helt i kanten av en skog og det var en åker på andre siden, så var det ikke så lett å få et godt bilde av den (uten å trakke langt ut i åkeren da). Men at det var et gammelt tre var lett å se, og det er gøy at vi tilslutt klarte å finne det.

Nå begynner vi på vår siste ferieuke, tenk at vi har vært borte i to uker allerede. Det er utrolig hvor fort tiden bare flyr av gårde. Men vi skal nyte den siste uken også.

Fortsett god sommer 🙂

7 kommentarer
  1. Wow ! Litt av et tre..bra dere så mye annet fint også mens dere var på jakt etter treet..hehe..
   Da får du kose deg med siste ferieuka :)) God tur videre <3

  2. For noen utrolige flotte bilder, og det treet da….Må være litt av et syn, går nesten ikke an å klemmme det….:)
   Ser dere har det fint og varmt….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg