Ferielandet Danmark

Danmark er et herlig ferieland, men akkurat her vi er nå mangler det noe…noen ekstra plussgrader! Det har blåst og vært grått her noen dager, og når vi våknet i dag til 14 plussgrader og grå skyer – så var det nesten så vi fikk lyst å pakke sammen og komme oss fortere enn svint forbi Alpene. Vi har i over 20 år reist til Italia eller Kroatia, men i år tenkte vi at vi skulle gi Danmark en sjanse igjen. Men jeg må innrømme at det er ikke helt det samme å våkne til 14 grader som å stå opp i sol og godt over 20 grader. Sør for Alpene vet jeg ar jeg kan bruke sommerklær, og jakke er helt unødvendig. Men den grå starten på dagen i dag fikk en endring utover dagen. Vi bestemte oss for å dra til Grenen, eller spissen av Danmark. Når vi kom opp hit så kom jammen solen frem også. Den varmet til og med!

Vi fikk oss en herlig spasertur ut på tuppen, der to hav møtes. Etterpå dro vi til Skagen og spiste lunsj. Da varmet solen godt og feriestemningen steg noen hakk. Tilbake i Frederikshavn kunne vi finne frem solstol og en god bok og bare nyte livet. Og akkurat på sånne dager er Danmark deilig. Nå er klokken 23.00 ca og ute er det 13,5 grader, så jeg har akkurat trukket inn. Det er utrolig hvor mye det har å si at det ikke blåser. 

En ting som ikke er bra er nettdekningen her. Så dette er en kombinasjon av mobil, PC og I-PAD. Ikke helt vellykket, men et livstegn herfra. Nyt sommeren.

11 kommentarer
  1. Det virker som halve Norge er i Danmark akkurat nå 🙂 Kooos deg med ferie, her har det regna litt i dag men for det meste fint vær(i følge en nordlenning nemlig meg :)) Godferieklæm <3

  2. Så koselig å se og høre litt fra deg..Kos deg på ferie..og ja, vi har vært mye på ferie i Danmark..det dumme er at det nesten alltid blåser der..og da blir det fort kaldt! Håper dere får litt godvær fremover..og kos deg på ferie!

  3. Om det er noen trøst, så henger tåken langt ned i fjella her også. Vi har alltid hatt vind i Danmark og regn, så det er mine minner med Danmark, men kanskje vi også skulle prøve igjen senere en gang. Kos deg på ferie:)

  4. Veldig glad i Danmark..og det var noen flotte bilder :)) Sol og sommer vil vi ha..nå har mannen startet ferien også…:)) God ferie videre <3

  5. du får tenke på opplevelsene så blir ferien fin den ) her melder det regn hele helgen og temperaturen er på det jamne 15+ så noen storsommer er det desverre ikke i år,kos deg ,og nyt dagene )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg