Ny fotoutfordring fra Frodith

DEN STYGGE ANDUNGEN

Her er det bare å hive seg rundt! Har akkurat kommet hjem fra ferie og funnet frem pc’n igjen – og der kom det opp en fotoutfordring hos Frodith – Svart/hvitt bilde av et dyr! Lettere sagt enn gjort, for det er dårlig med dyr utenfor døren her, (sånn at jeg kunne ta et bilde uten farger, men jeg har da noen dyr i biblioteket – men i farger. Her måtte sønnen tilkalles, for jeg kan vist ikke fikse bildene selv på min pc… Så nå har jeg fått litt hjelp, og her er resultatet:


Dette bildet er nesten i svart/hvitt i utgangspunktet, for denne svaneungen er helt grå, men den er ikke stygg!


Det var litt morsomt å treffe denne lille ungen, for jeg var i Travemünde for to måneder siden også, og da lå mammaen på egget, og pappaen passet på – eller omvendt. Og nå fikk jeg altså se resultatet av rugingen deres. Svaner er flotte og majestetisk – og langt fra noen stygg andunge!

Så hermed er mitt bidrag til Frodiths lille utfordring levert 🙂

14 kommentarer
  1. flott 🙂 Jeg har stjålet det og lagt inn i galleriet 😀 KOmmer i morgen på innlegget 🙂 OG jeg har linket på det ene innlegget hvor alle står som er med 🙂 Tusen takk for at du blir med 🙂 Klemmer <3

  2. annebe: Ja jeg synes det er gøy å bidra, og når mange er med blir det jo ekstra gøy! Har vært og sett på sauen din også, de har like skumle øyner i sort/hvitt også 🙂

  3. Dette var eit flott bilde av svanene. Det er godt å ha søner når det er noko med teknikken ein ikkje rår med. Når det er snakk om søner og stygge andunger, kjem eg på min eigen son. Han blei fødd i setefødsel (som gjer at hovudet blir rundt som ein fotball) og ein god del røv, samt at han var uvanleg stor, 5 kg og 59 cm. Han har alltid fått høyre om kor lite vakker han var som nyfødt, noko han svarar slik på: Har de aldri høyrt om den stygge andungen? Altså underforstått, no er han fin som berre det.

  4. Oldemorbloggen: Bra svart av sønnen din! Min lå også i seteleie, men siden han delte magen med sin søster kom de ut på keiserlige vis! Mine to tilsammen var like tung som sønnen din ( de var 2550 og 2530) og var 47 cm lang. Futten din var jo rene konfirmanten når han kom, og jeg er glad jeg ikke måtte trykke ut et så stort barn. Ikke mange som er så store ved fødselen, så det må ha vært tøft!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg